WELKOM in 

"The Right Escape"

"The Right Escape - Escape Game neemt je mee op een onvergetelijke reis. Los raadsels en puzzels op en laat je verrassen door onze unieke omgeving. Om te slagen is teamwork belangrijker dan individuele vaardigheden..."

je hebt 60 minuten... tic tac... kom als je durft! 


Grandmaster of Secrets

Voor wie is The Right Escape?

Voor iedereen!


Het is ons natuurlijk instinct dat ons helpt ontsnappen in riskante situaties. De adrenaline rush die dit met zich meebrengt maakt het spelen van een escape room zo leuk.

De talloze puzzels die je moet oplossen en sleutels en aanwijzingen die je moet vinden, nemen je mee op een reis vol met adrenaline, plezier en geven een trots gevoel van prestatie. Tijd vliegt wanneer je plezier hebt, maar in dit geval moet je toch de tijd in de gaten houden…want je hebt slechts 60 minuten om te ontsnappen!

De aanwijzingen en puzzels zijn taalneutraal, waardoor ze geschikt zijn voor alle nationaliteiten. Dus kom en beleef een leuk uitje met je internationale vrienden! 

Stel een team samen (2 tot 5 personen) en kom naar The Right Escape – tot 15 jaar onder begeleiding van een volwassene min 18 jaar. Kom met vrienden, familie of collega’s en ervaar de fascinerende setting en sensatie van The Right Escape.


MET VRIENDEN

VRIENDEN IN GOEDE EN SLECHTE TIJDEN?


Haal je vrienden over om eens iets anders te ervaren! Speel en ontsnap! Test je vriendengroep. Je moet als team samenwerken om alle aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en te ontsnappen voor de tijd om is. Het oplossen van raadsels en puzzels geeft een gevoel van trots en terwijl je speelt leer je een andere kant van je vrienden kennen. Sta versteld van wat je samen kunt bereiken.

Kom en beleef 1 uur vol met plezier en adrenaline.

MET FAMILIE

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW SOORT FAMILIEUITJE


Een escape room is een perfecte activiteit voor ouders en kinderen. Werk samen en beleef plezier met oplossen van aanwijzingen en puzzels.

Natuurlijk kun je ook een team vormen met andere familieleden. Het is uur vol met plezier, adrenaline en teamwork – dus het feit dat jullie familie zijn kan wel eens helpen.

Wij adviseren een minimum leeftijd van 10 jaar.


GELEGENHEDEN

VERJAARDAG / VRIJGEZELLENFEEST / JUBILEUM


Geef je verjaardag een speciaal tintje of vier je vrijgezellenfeest of jubileum op een unieke manier. Kom met je feest naar ons toe. Jij en je genodigden zullen een bijzondere leuke ervaring hebben met het spelen van een escape room. Ervaar het entertainment en het trotse gevoel dat het oplossen van aanwijzingen geeft en ontsnap binnen de tijd!

Na afloop kan je nagenieten en je ervaring delen onder het genot van een hapje en een drankje. Wij maken er graag een bijzonder evenement van voor u. Neem contact met ons op m.b.t. uw wensen. Wij helpen u graag.

VOOR ONDERNEMINGEN

Bent u op zoek naar een activiteit om uw werkgroep zonder te investeren in veel voorbereiding en tijd, voor een goede prijs en een uitstekende kwaliteit? 
We kennen en begrijpen uw behoeften. The Right Escape heeft verschillende speciale pakketten die teamwork bevorderen en tegelijkertijd leid tot elk lid van de groep om actief en live te handelen in een onmisbare rol voor de groep.

Van ingenieurs tot muzikanten, van zakenlieden tot advocaten. The Right Escape heeft kennis in alle soorten terreinen die een beter combinatiespel voor uw werkgroep vergemakkelijken. Met het advies van onze spelmeester bieden we een professionele analyse met didactische elementen die u toelaten om een dynamiek te voeren in de groep die zich richt op de sterke punten aangeleverd door elk lid in elke situatie.

Collectieve pakketten ontworpen met als doel het bevorderen van meer arbeids bewustzijn en samenwerking, doeltreffendheid en de goede werksfeer te promoten. Alles onder een situatie van uitdaging met weinig tijd en met plezier in het professionele leven.

Boek voor uw team en wij doen de rest!

Plan 2 uur voor deze activiteit.

Over Ons

Qu’est-ce une salle d'évasion?


Une salle d'évasion est un jeu de société grandeur nature. Les règles sont simples, avec votre équipe vous serez enfermés dans une pièce avec comme objectif d’accomplir une mission de laquelle dépend la survie du monde et ensuite vous échapper en un temps maximum de 60 minutes.

Ne vous inquiétez pas, le maître de jeu est toujours prêt à vous aider pour vous assurer une aventure inoubliable.

Une affaire de famille fière de l'être


Le jeu est au centre de nos valeurs et de notre histoire familiale. C’est pour nous une façon de vivre plus qu’un simple divertissement.

Nous adorons le jeu car c’est un moyen de partager, de s’engager, d’apprendre, et de vivre. Il y a la victoire ou la défaite comme effets secondaires, mais nous préférons nous focaliser sur le parcours plutôt que sur le résultat.

A présent nous partagons cette expérience palpitante avec vous. Venez nous rendre visite, nous vous presenterons un mélange d’art, d'ingénierie et notre passion pour la vie qui vous séduiront.

Wat maakt ons anders dan de anderen? 

Onze escape room hebben we helemaal zelf gebouwd. We hebben elk klein ding en elk detail zelf bedacht en geconstrueerd. We hebben ons hart in elk spel, in elke puzzel gestoken en delen graag onze passie met u.

Adres

The Right Escape

Rue Louvrex 4

Liège 4000

België

Openingstijden

Wo. - Don.    13:30 - 20:00
Vrij. - Zo.      11:30 - 20:00
Ma. - Di.        Gesloten